Stijnen Dakwerken verzorgt dakbedekking voor alle type daken. De drie meest voorkomende werkzaamheden:

  • Dakbedekking pannendaken
  • Dakbedekking platte daken
  • Renovatie Dakbedekking

Dakbedekking pannendaken

Een dak boven uw hoofd biedt bescherming tegen de weersinvloeden, daarnaast geeft een pannendak karakter aan een pand. Of we nu spreken over natuurleien daken, keramische en beton pannendaken of platte daken, Stijnen Dakwerken is uw partner! Elk dak heeft zijn eigen karakteristieken, en brengt zijn eigen problemen met zich mee. Denk alleen al aan de verschillen tussen de daken van huizen en de daken van monumentale panden; voor Stijnen Dakwerken is geen dak te hoog of te stijl! Wij zijn als dakdekker thuis in daken die enig specialisme vereisen. Denk daarbij aan architectonische paradepaardjes waar vaak creatieve, maar ingewikkelde keuzes zijn gemaakt bij het ontwerp. Dankzij onze gedegen vakkennis hebben wij een scherp oog voor detail, waardoor we vaak net dat beetje extra toewijding kunnen leveren zodat u jaren meer plezier heeft aan uw dak!

Dakbedekking platte daken

Bedrijfsgebouwen, utiliteitsgebouwen, maar ook garages en zelfs woningen worden vaak voorzien van een platte dakconstructie. Hierbij zijn verschillende keuzes te maken met betrekking tot het materiaal. Van bitumen dakbedekking tot kunststof dakbedekking en hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen, elk materiaaltype biedt zijn eigen voordelen. Welk materiaal dakbedekking het beste bij uw pand past is afhankelijk van o.a. de omgeving, het oppervlakte en uw persoonlijke wensen. Stijnen Dakwerken vertelt u graag over de mogelijkheden. Mocht u geïnteresseerd zijn in een offerte van Stijnen Dakwerken, neem dan contact met ons op. We staan u graag vrijblijvend te woord over de mogelijkheden, ongeacht over welk type dak het gaat. U kunt bij ons terecht als particulier, maar ook voor bedrijfspanden en monumentale gebouwen bent u bij ons meer dan welkom.

Renovatie Dekbedekking

Daken die slecht onderhouden zijn kunnen voor grote problemen zorgen. Vaak merkt u dit pas als het te laat is. Lekkage en bouwkundige problemen door vocht kunnen het gevolg zijn. Stijnen Dakwerken kan u helpen om deze problemen te voorkomen. Als u wilt komen we bij u langs voor een vrijblijvende dakinspectie. Hierdoor weet u precies in welke staat uw dak verkeert en of u in de nabije toekomst rekening moet houden met onderhoud door een dakdekker. Wilt u meer weten over een dakinspectie? Lees dan hier verder of neem vrijblijvend contact met ons op.