Door de ruim 25 jaar praktijkervaring in renovatie van daken beschikken wij over een ruime kennis van zaken.

Voor bedrijven, eigenaren van grote panden en Verenigingen van Eigenaren (VVE’s) is een dakinspectie op zijn tijd een absolute must. Achterstallig onderhoud aan daken veroorzaakt slijtage, wat op zijn beurt weer voor grote problemen kan zorgen. Met een rapportage dakinspectie krijgt u overzichtelijk op een rijtje in welke staat uw dak verkeert, en welk onderhoud er binnen afzienbare tijd verricht moet worden om het dak weer in topconditie te krijgen. Bovendien krijgt u een uitgebalanceerd kostenplaatje erbij te zien zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Dakinspectie voor elk type gebouw!

Een dakinspectie is voor verschillende partijen nuttig. Onze dakinspecteur- gediplomeerd door de BDA- biedt inspecties op vrijwel ieder project, of het nou een garage is of een loods met een dakoppervlak van enkele voetbalvelden groot. Of het nu gaat om een woonwijk van een woningcorporatie, een particulier- of bedrijfsgebouw, een dakinspectie is in principe een uitkomst voor elk object. Een dakinspectie kunt u eenmalig aanvragen, maar ook bestaat er de mogelijkheid om een onderhoudscontract overeen te komen zodat u keer op keer verzekerd bent van de bescherming van een dak boven uw hoofd.

Rapportage van de dakinspectie

De inspectie door onze inspecteur wordt nauwkeurig uitgevoerd, letterlijk elke hoek en spleet wordt nagezien op falen. In het rapport van de dakinspectie kunt u teruglezen welke slijtage er allemaal waargenomen is en wat dit kan betekenen voor uw dak –zoals de mogelijke problemen die dit met zich meebrengt. Op verzoek worden bouwfysische berekeningen, windbelasting en wateraccumulatie meegenomen in de dakinspectie. Het rapport is helder opgesteld, en voorzien van foto’s die tijdens de dakinspectie zijn gemaakt. De oplossingen voor ieder probleem worden aangegeven, en tot slot vind u een duidelijk overzicht van de eventuele kosten van de nodige reparaties. Een rapport van onze dakinspecteur geldt direct ook als een offerte voor reparatie en onderhoud door Stijnen Dakwerken. Duidelijk, gemakkelijk en doeltreffend! Wilt u een dakinspecteur naar het dak van uw pand laten kijken? Neem voor een afspraak vrijblijvend contact op met Stijnen Dakwerken, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden!