Een zolder die in slechte staat verkeerd en daardoor niet meer tot het woonoppervlak gerekend wordt. Een schoorsteen die niet bruikbaar meer is. Een aanbouw project dat ingrijpende consequenties heeft voor de bouwkundige waarden van uw pand. Of een dak dat door brand aangetast is. Totaalrenovatie is een breed begrip, en mede daarom vereist dat ook een specialist die in alle disciplines thuis is. Stijnen Dakwerken heeft ruime ervaring in dakrenovatie. Wij werken binnen een hecht netwerk van specialisten en kunnen u daardoor bedienen met een totaalpakket van vakmanschap.

Een totaalpakket voor dakrenovaties

Ongeacht hoe groot uw project is, doorgaans zult u op zoek moeten naar een verscheidenheid aan specialisten die ieder een eigen rol in uw totaalrenovatie moeten innemen. Een dakdekker, een timmerman en schilder. Stijnen Dakwerken neemt u die onoverzichtelijke last graag uit handen. Binnen ons bedrijf zijn medewerkers actief die ieder een andere discipline beheersen. Daarnaast hoeft u nooit iets uit te besteden omdat Stijnen Dakwerken nauw samenwerkt met tal van specialisten in verschillende branches. Hierdoor kan Stijnen uw gehele dakrenovatie project nauwkeurig plannen en coördineren. Zo nemen we u niet alleen een hoop tijd en werk uit handen, u bent ook verzekerd van de juiste specialisten op de juiste plaats, voor de juiste prijs! Ook voor renovatie van monumentale panden bent u bij Stijnen Dakwerken aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in het behouden van de originele onderdelen en materialen en zullen er alles aan doen om het originele karakter van een pand te behouden.

Bent u op zoek naar de juiste partij voor uw dakrenovatie, hoe afwijkend of divers ook? Neem dan gerust contact met ons op, we denken graag met u mee en vertellen in heldere taal over alle mogelijkheden!