Naast dakbedekking en renovatie van bestaande bouw, heeft Stijnen Dakwerken ook mogelijkheden voor het plaatsen van dakkapellen. Wanneer wij een dakkapel plaatsen, dan voeren wij de klus uit van ontwerp tot afwerking. Indien het voor het betreffende pand nodig is om een vergunning aan te vragen voor een dakkapel, dan helpen we u graag bij de vergunningaanvraag. We raden u wel aan om alvorens de plaatsing van een dakkapel alvast bij uw gemeente te informeren of er een vergunning nodig zal zijn. We kijken samen met u naar de huidige situatie van het dak waarin u een dakkapel wilt plaatsen. We laten u de mogelijkheden zien die bij uw wensen aansluiten. Misschien is er wel meer mogelijk dan u zelf in gedachten had! Er wordt voor u een dakkapel op maat gefabriceerd, en ons team van specialisten komt deze bij u plaatsen. De hele montage wordt vakkundig uitgevoerd. Als de dakkapel gemonteerd is wordt ook de afwerking keurig verzorgd, tot het kleinste detail toe.

De verschillende opties van een dakkapel

Bij het uitkiezen van een dakkapel komen vele extra keuzemogelijkheden kijken. Zo is er allereerst de keuze tussen een houten dakkapel of een kunststof dakkapel. Het voordeel van een kunststof dakkapel is natuurlijk dat het weinig onderhoud vergt, zoals schilderwerk. Bovendien zijn de kunststof materialen die tegenwoordig worden gebruikt voor gevelbekleding en dakkapellen duurzame materialen die bijdragen aan de milieuvriendelijkheid van een pand. Daarnaast zijn er nog tal van andere opties die het plezier aan de dakkapel aanzienlijk zullen vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Rolluiken of zonneschermen, eventueel elektronisch bedienbaar
  • Diverse soorten glas voor de ramen
  • En vele andere opties!

Bent u op zoek naar de juiste dakspecialist voor de plaatsing van uw dakkapel? Neem dan contact op met Stijnen Dakwerken, we vertellen u vrijblijvend over de mogelijkheden. Wilt u een aantal projecten bekijken waar Stijnen Dakwerken recentelijk mee bezig is geweest? Neem dan een kijkje bij onze actuele projecten!