In het kort

Stijnen Dakwerken is dé specialist op alle daken in Limburg. Het bedrijf is sinds 1 januari 2016 eigendom van Maickel en Miranda Stijnen (voorheen Koppen Dakbedekking en Totaalrenovatie). Het bedrijf is gevestigd in Roggel.

Maickel en Miranda StijnenDakinspecteur en Dakdekker

Onze expertise

Door een uitgebreide ervaring binnen allerhande projecten hebben we ons gespecialiseerd in een breed scala aan dak werkzaamheden, zonder de details van elke afzonderlijke discipline uit het oog te verliezen. Onze hoofdbezigheid is dakbedekking, en alles wat daarbij komt kijken.

Onze ideologie

Onze ideologie is dat we het een opdrachtgever gemakkelijk moeten kunnen maken zonder hem daarbij op kosten te moeten jagen. Door oog voor detail, een klantgerichte houding en een flinke dosis gezond verstand zijn we in staat om voor ieder project een totaalpakket aan vakmanschap te bieden. Meestal komt er bij een project wel het één en ander kijken, dan is het voor u als opdrachtgever prettig als u bij een bedrijf terecht kunt wat dat allemaal voor u kan verzorgen met één prijskaartje daaraan. Dat zou ons misschien bijna een aannemer maken, maar we verzekeren u; dat zijn we niet. We zijn vakmensen die allround geschoold zijn, en het nodige gezien hebben in de loop der jaren. En wanneer een project een specialisme vereist die wij niet in huis hebben, dan kunnen we terugvallen op een rijk netwerk van gedegen vakmensen die wij tot op het bot vertrouwen. Zo biedt Stijnen Dakwerken u een perfecte en volledige uitwerking van (bijna) ieder project!